Tarot reading en tarot training ‘Word wijzer met de tarot’.

START nieuwe training ‘WORD WIJZER MET DE TAROT’ !!!

Deze leuke training wordt na de zomer twee keer gegeven. Eerste start 15 september en de tweede start op 20 oktober 2024! Informatie in de agenda!

Tarot is voor iedereen die vragen heeft of inzicht zoekt en zich voelt aangetrokken tot symboliek. Symbolen zijn krachtige tekens die herkenbaar zijn; ze laten je zien wat je eigenlijk ergens al wist.
Het gaat om herkenning.
Je trekt bijvoorbeeld een kaart die precies laat zien hoe je je voelt, of waar je mee bezig bent. Omdat je je ergens bewust van wordt, kun je het snappen en/of stappen gaan nemen om iets te veranderen.

De Tarotkaarten zijn een middel om beter inzicht te krijgen in jezelf of in een situatie. Ze maken bewust en laten mogelijkheden zien hoe je met een bepaalde situatie om kan gaan.

Ik ga je dus geen toekomst voorspellen!
Je toekomst vormt zich aan de hand van jouw keuzes.
Het is dus het resultaat van je handelingen. Je kunt een tarotreading bij mij in de praktijk ontvangen, telefonisch of online (zoom) reading. Voor een groep of onderdeel van een bijeenkomst kan ik de kaarten leggen op vragen, thema’s en/of persoonlijke situaties.

Tarot training ‘Word wijzer met de tarot’

Een fantastische training om de geheimen van de tarot te ontdekken.

Je leert over de oorsprong van de tarot en wat het het voor je kan betekenen, met andere woorden je gaat ondervinden dat de kaarten een verlengstuk van jou kunnen worden. En daardoor een enorme hulp kan zijn in je leven en ook zelfs een mooie aanvulling kan zijn in je therapeutische werk.

Wat kun je verwachten? We gaan de kaarten ‘lezen’ door te kijken naar de afbeeldingen, leren over de betekenis van de elementen, de getallen, de Azen, de Hofkaarten, symbolen en kleuren. Maar je gaat ook zelf aan de slag met verschillende leggingen.

Heb je altijd al meer willen weten over de tarot? Of wil je er graag mee werken? Dan is deze tarot training een uitgelezen kans om je te verdiepen in de ‘geheimen’ van de tarot.

De investering kan variëren door locatie etc. In de agenda staat de eerstvolgende data en daarbij wordt ook aangegeven wat de investering is voor die betreffende training.

Wanneer je zelf mensen/groep hebt die hier ook belangstelling voor hebben, vraag dan naar de mogelijkheden om deze training op locatie te verzorgen.

Hartegroet, Bonny