Individuele begeleiding in bewustwording

Het is mijn missie jou te inspireren te gaan leven vanuit wie je werkelijk bent. Vanuit je grootsheid, je innerlijke kracht en je hart. Maar ook vanuit je innerlijk Weten, je intuïtie.

Hiervoor is het nodig in contact met je ware Zelf te zijn. Met de kern van wie jij bent, jouw Wezen, jouw innerlijke Bron van Wijsheid, Vreugde en Liefde. Jouw ware Ik, los van belemmerende overtuigingen, gedachten, onzekerheden en angsten.

Jouw ziel heeft ervoor gekozen een uniek pad te bewandelen in dit leven. Je bent geboren met een uniek levensdoel, bezit unieke gaven en talenten en hebt specifieke levenslessen te leren. Mijn werkwijze is erop gericht jouw bewustzijn op deze vlakken te vergroten en je te helpen in contact te komen met jouw innerlijke kracht, eigen-wijsheid en zielsmissie en hier in verbinding mee te blijven. Zodat jij jouw Blauwdruk, jouw unieke Zijn kunt gaan neerzetten hier op Aarde!

Tijdens de sessie kijken we waar patronen en overtuigingen vandaan komen en zal ik je stimuleren om wat jou niet meer ondersteunt, los te laten. Alles mag er zijn en krijgt de ruimte.

Ik laat me tijdens een sessie leiden door mijn intuïtie en maak hierbij gebruik van Tarot/orakelkaarten en verschillende energetische oefeningen & healingtechnieken. Ik ben helderwetend en heldervoelend en kom snel tot de kern. In samenwerking met het universum en jouw Hogere Zelf kan ik je vanuit breed perspectief verder helpen.