2021

‘Velen zullen de brug oversteken en daar zichzelf herkennen’

Op 1 januari 2020 schreef ik dat het jaar 2020 een jaar van ontwrichting en verandering ging worden. En dat is het geworden! We mochten ons bewust worden welk spel en welke rol we duizenden jaren hebben gespeeld.

Op 1 januari dit jaar schreef ik dat het een jaar van ONTRAFELING gaat worden. We weten dat het leven totaal anders gaat worden. We gaan terug naar het HART van liefde en Eenheid en Eendracht, maar dit moet komen vanuit diep in onszelf, het omarmen van ALLES wat IS, voordat we de hele Nieuwe Aarde en de Herboren Mensheid kunnen omarmen.

2021 is een moment van kosmische wedergeboorte van de hoogste soort. Het hele universum wordt systematisch opnieuw uitgevonden en er vindt een massale wedergeboorte plaats. De Nieuwe Aarde stijgt met grote snelheid en ons fysieke lichaam gaat mee door deze intense veranderingen. Veranderingen die begrepen mogen worden. Meer rust en stilte momenten, bijvoorbeeld in de Natuur, zijn nodig.

We worden voorbereid op immense veranderingen die in 2021 – 2032 zullen plaatsvinden en tegen die tijd zullen de mensheid en de aarde totaal anders zijn.

Het is een Kwantumverandering op alle fronten!