2024

2024 vertaald vanuit de tarotkaarten

Het is tijd om echt te vertrekken, we laten de Zegewagen 7 van 2023 achter ons en gaan in 2024 naar de 8. In de kaarten van Rider Waite is het De KRACHT. In sommige andere kaartensets is het de GERECHTIGHEID. Dus wordt 2024 het jaar waar het RECHT zal zegevieren? Na toch wel pittige jaren, mogen we nu erop vertrouwen dat er meer beweging komt. Het 8-jaar, de Lemniscaat, meer balans en loslaten wat niet meer dient.

Ga in je KRACHT staan en laten we samen bouwen aan de nieuwe wereld, waarin er steeds minder van hogerhand beslist gaat worden, waar we in samenwerking onze waarden en normen gaan leven, in liefde voor elkaar!

Onderzoek jezelf, de Kracht kaart gaat over de kracht van Liefde, zowel voor jezelf als de wereld om je heen.

Je kunt jezelf en je leven transformeren. Onderzoek de lagen in jezelf. Met behulp van je verbinding met de Bron, waaruit je altijd de universele wijsheid mag ontvangen, kun je alles zien wat losgelaten mag worden. Dit is een kracht van binnenuit en is onuitputtelijk. Dit innerlijk proces kun je niet overhaasten, het vraag om moed en kracht.

  • Waar ga jij in 2024 je Kracht voor inzetten?
  • Waar of wanneer mag jouw eigenliefde toenemen?
  • Waarin heb je meer balans nodig?

Door je innerlijke licht te versterken, ga je dat STRALEN naar de buitenwereld. Verandering begint bij zelf en als jij verandert, verandert de wereld om je heen vanzelf met je mee. Wees moedig om wonderen te verrichten voor jezelf en anderen!

Affirmatie: ik beschik over een onmetelijke bron van innerlijke moed.

De Ster – wezenskaart/hulpkaart = 17  1+7 = 8 dus 17 – De STER

Van oudsher een symbool van hoge leiding. Leiding vanuit hogere sferen.
De Ster staat voor hoop en inspiratie.
Sta open voor het nieuwe en voel positiviteit en straal dit uit.
Verwachtingen die vervuld worden, wensen die uitkomen, mogelijkheden en vooral weten dat je op het juiste pad zit.
Durf jezelf te laten zien, zonder je kwetsbaarheid te verbergen. Maak een verschil voor anderen door zelf te schitteren.
Dit is een tijd om je hart te openen voor spiritualiteit en het liefdevolle licht dat het met zich meebrengt. Laat alle gevoelens van twijfel aan jezelf en ongegronde angsten los.
Met een open hart voor haar sterrenlicht, weet je dat de magie er altijd voor je is, en dat ze een belofte met zich mee brengt van hernieuwde hoop en vertrouwen in je vermogen om te schitteren.

Affirmatie: ik ben het symbool van hoop.

LET SHINE YOUR LIGHT

In licht en liefde, Bonny