2023

2023    Het meest gave jaar ooit!!!

Reïncarnatie cyclus stopt in 2023

Voorheen werd je geboren met een nieuw levensplan op basis van karma. Dat gaat vanaf NU veranderen. Het verleden wordt er nu uitgehaald, opgelost en getransformeerd. Nu mag je de vraag stellen, wat wil ik met dit leven en de komende levens?

Ieder mens op Aarde krijgt die keuze.

De reïncarnatie cyclus wordt niet meer geleid door het verleden, maar door de toekomst! Het wordt nu bepaald door je eigen ZIEL. Dit gaat veel betekenen voor de bewuste mens, die in verbinding met het nieuwe reïncarnatie cyclus gaat leven. In 2023 wordt je opnieuw geboren in JEZELF.

Toen je werd geboren met je levensplan met karma was je als het ware beperkt. Nu krijg je door middel van je eigen ziel je nieuwe levensplan, nieuwe mogelijkheden. Mensen die nu bewust worden, vragen zich af wat kan ik hier doen en neerzetten? Beperkingen zullen eruit gehaald worden, je kunt ZELF een nieuw levensplan maken, waarin alles mogelijk is.

Niet dat je alles krijgt, of alles voorgeschoteld krijgt.

Maar met je intenties én je creatiekracht is alles mogelijk in 2023.

In de komende maanden zal de sluier los gaan laten op Aarde en daardoor zal dit alles tegelijkertijd mogelijk zijn. Het wordt een fantastisch jaar, stap IN en GA zoals bij de Zegewagen, de tarotkaart voor 2023. Liefs Bonny

2023 vertaald vanuit de tarotkaarten

Als je 2+0+2+3 optelt krijg je 7, 2023 is dan een 7 jaar, het jaar van de Zegewagen VII

De Zegewagen VII

Wat wil de Zegewagen ons laten zien? Wie vertrekt er op reis? Je ziet onder andere een man staan op de Zegewagen, waar een zwarte en een witte Sfinx voor staan. Sfinxen zijn een symbolische verwijzing naar wijsheid en macht.

In 2023 word je gevraagd om leiding over je leven te nemen. Laat je niet van de wijs brengen. Door je wijsheid en macht op de juiste wijze aan te wenden zou je veel kunnen bereiken.

Jij bent degene die aan het roer staat. Focus je op wat je wilt en ga er in een rechte lijn naar toe en trek je niets aan van anderen of wat anderen wellicht van je zouden kunnen denken.

Krijg duidelijkheid welke weg je wilt gaan in dit jaar. Wees in moeilijke situaties alert en moedig. Het sturen is voornamelijk een innerlijk proces, de teugels ontbreken. Het zal soms niet meevallen om op je weg alle emoties onder controle te houden en tegelijk niet je volledig laten leiden door het verstand.

Daarom is wilskracht, balans creëren, bewust worden zeer belangrijk om in beweging te komen in dit jaar 2023!

Ga doelen stellen voor jezelf en ga daar dan ook voor. Blijf gericht op wat jij wilt. Dat kan ook betekenen dat je soms wat moet achterlaten. Dat kan zijn dat je bijvoorbeeld op een andere plek gaat wonen of werken, of je verlaat het ouderlijk huis. Misschien ga je op reis met iemand om te ontdekken of jullie samen een match zijn. Alle vragen die we hebben over onszelf of over het leven kunnen we beantwoorden als we in evenwicht zijn en kunnen luisteren naar onze innerlijke stem.

Affirmatie: om mijn doel te bereiken ben ik bereid geen enkele uitdaging uit de weg te gaan. Ik heb de controle over mijn eigen leven en bepaal zelf.

De verborgen karma kaart of hulpkaart = 16  1+6 = 7 dus 16 De Toren

De Toren is een kaart die wellicht meteen een bepaald gevoel oproept. Let wel, iedere kaart heeft een positieve kant en een zogenaamde schaduwkant. De Toren is numerologisch gezien verbonden met de Zegenwagen en gaat over verandering en revolutie. Een verandering die plotseling kan voorkomen, die in eerste instantie lijkt alsof de wereld onder je voeten vandaan wordt geveegd, maar je daarna duidelijk maken dat hoewel deze verandering niet fijn leek of voelde, je uiteindelijk wel verder kan brengen. Je leert en je weet van binnen dat je een stevige basis hebt om verder op te kunnen bouwen. Een basis die je uiteindelijk verder kan brengen dan dat je op de oude vertrouwde manier was doorgegaan. Ballast kun je achter je gaan laten en het kan je meer opluchting gaan geven.

Het is ook een kaart die inzichten kan geven, dat je plotseling weet; aha, zo zit het dus! Als een bliksemflits kun je je realiseren dat dingen toch anders zijn dan ze in eerste instantie leken.

Overtuigingen, zekerheden en inzichten zijn je als het ware te klein geworden en je kunt groter gaan denken. Er is sprake van een groot zuiveringsproces.

In licht en liefde, Bonny