Tarieven

Consult in praktijk en/of telefonisch € 60,= (uur). In geval van een telefonisch consult bel ik u op een afgesproken tijdstip.

Begeleidingstraject in overleg qua tijdsduur en aantal coachsessies en/of telefonische contacten. De prijs wordt aan de hand van de wens/afspraak gemaakt.

Huisreiniging € 60,=  (vooraf hebben we telefonisch contact en achteraf nogmaals).

Stervensbegeleiding – Het eerste bezoek is gratis.
Indien gewenst dat ik vaker een bezoek breng, worden de reiskosten en een vergoeding voor tijd, in overleg, in rekening gebracht.

Tarotreading: het consult bestaat uit het beantwoorden van uw vragen. In geval van telefonisch consult bel ik u op een afgesproken tijdstip. Ik leg geen kaarten op gezondheid en zwangerschap.

    • in de praktijk € 60,= (uur)
    • telefonisch tarotconsult: half uur € 30,= en uur € 60,=

Groepsbijeenkomst: thema’s numerologie, tarot, wereldnieuws of een combinatie van is in overleg hier of bij u thuis af te spreken. Voor deze groepsbijeenkomsten vraag ik € 15,= per persoon en eventuele bijdrage in de reiskosten.

Annuleren van afspraken   

Je kunt de afspraak tot 24 uur voor aanvang kosteloos annuleren. In andere gevallen wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht. Tijdig verzetten van een afspraak is altijd mogelijk.