Gastenboek

 1. Bonny en ik hadden afgesproken om ff bij te kletsen, maar omdat ik voor mij een paar belangrijke vragen had.. waar Bonny als geen ander met een tarotlegging antwoorden op kan geven, werd onze afspraak een sessie. Bonny gaat vanuit de verbinding met de bron op een liefdevolle wijze naar de kern waar mijn vraagstuk lag. Ze weet op een mooie passende manier de kaarten te duiden, met veel liefde, humor en duidelijkheid. Ook nog fijn bij gekletst, dus het was weer een waardevolle dag!❤
  Dankewol Bonny, do bist een skot! Tot gauw, dikke tût Tineke

 2. Ik zat tegen wat blinde vlekken, wat onzekerheid aan te hikken. Me steeds af te vragen ‘is het wel echt waar’. En ik had het gevoel van ik ga een tarot legging aan Bonny vragen. Het bleek een echte doorbraak sessie te zijn. Ik kreeg die prachtige liefdevolle bevestiging van alles wat ik zelf voelde, waaraan ik twijfelde.
  Waardevolle informatie waar ik heel blij van werd. Stop met twijfelen, blokkades mogen weg, losgelaten worden. De kaarten zijn Bonny haar tool maar nog meer verbindt ze zich met wat er speelt bij jou. Ik heb genoten, ben super dankbaar. Dank je wel lieve Bonny! Tot snel!

 3. Tijdens ons prachtige Vrije Vrouwen Festival heb ik Bonny leren kennen. Ik mocht tijdens het festival al een korte tarot sessie bij Bonny doen, wat al heel bijzonder was.
  Daarna bleef ik aan haar denken mbt een aantal vragen die ik had. Ik besloot een afspraak te maken en onlangs was het zover, met mijn vragenlijstje ben ik naar Bonny toe gegaan.
  Wat was het een fijne sessie. Bonny is zo bekwaam in de tarot. Ze nam ruim de tijd, had duidelijke antwoorden op mijn vragen, met de nodige humor. Ik heb er echt iets aan gehad en denk er met plezier aan terug.
  Bonny, lieve, warme, enthousiaste vrouw, dank je wel! Ik ben blij dat ik je heb leren kennen. ♥

 4. Lieve Bonny, dankjewel voor de mooie Tarot lezing gisteren. Heel bijzonder hoe jij vanuit jouw verbinding met de bron, precies de juiste kaarten weet te trekken. En mooi hoe je de leggingen op zo’n manier kan duiden dat ik er wat mee kan. Ik heb veel antwoorden gekregen op vragen en veel dingen die ik zelf al voelde, werden bevestigd door de leggingen en door jouw uitleg hiervan. Eén van mijn vragen was hoe ik meer in contact kan komen met mijn eigen bron, hier heb je samen met mij een oefening voor gedaan. Heel fijn dat ik deze oefening heb meegekregen zodat ik hem thuis ook kan gaan doen. Nogmaals dank lieve Bonny, ik vond het een hele waardevolle sessie.

  xx Karen

 5. Lieve Bonny,

  Graag wil ik je bedanken voor de huisreiniging bij mijn zoon. Hij slaapt nu weer rustig en de dolende ziel die hier aanwezig was heeft rust gevonden.

  Je bent een hele lieve warme vrouw Bonny. Ik heb je leren kennen op het Vrije Vrouwen Festival en daar ben ik dankbaar voor.

  Veel liefs Henny

 6. Enkele weken geleden ontmoette ik jou op het prachtige vrije vrouwen festival. Je vertelde dat je Tarot lezingen zou gaan geven. Ik had mij daar ook voor aangemeld maar er was op dat moment geen plaats meer. Ik wilde al heel lang graag wat meer weten over de Tarot en heb een afspraak met je gemaakt. Gisteren was het eindelijk zover!
  Na een warme ontmoeting gingen we zitten en ging je de kaarten schudden. Je zou de hele serie uitleggen maar kreeg op dat moment door dat je eerst maar 1 kaart mocht leggen. Dit was een Zwaarden kaart.
  Je vroeg of het voor mij iets betekende? Ik moest lachen en zei; vanmorgen werd ik wakker en en ik moest aan Zwaarden denken. Prachtige bevestiging was dit, hoe wij al van te voren in de energie al verbonden waren. Je zei; blijkbaar had je even de bevestiging nodig, dat dit zo werkt. En daarin heb je gelijk. Mijn hoofd wil nog wel eens boven mijn gevoel uitschreeuwen.
  Verder in de lezing kwam dit ook prachtig naar voren. Hoe er nog meer balans en vertrouwen in mijn leven zal komen. We hebben mooie en voor mij belangrijke onderwerpen dmv de kaarten inzichtelijk gekregen.
  Bonny je bent een prachtig mens! Dankjewel xxx

 7. Bij Bonny een Tarot cursus gevolgd.
  Tarot kaarten vond ik altijd al fascinerend.
  Er is mij een hoop duidelijk geworden.
  Bonny legt alles goed uit, staat open voor vragen, geeft de cursus vol enthousiasme en liefde.
  In de cursus die uit 3 middagen bestond hebben we ook veel geoefend met leggingen en ook daarin veel van elkaar geleerd.

  Bonny, dank voor deze mooie liefdevolle ervaring.

  Liefs Inge Nijenhuis

 8. Bonny het is alweer een poosje geleden dat ik bij jou was. Je weet dat ik in me in een moeilijk en pijnlijk proces bevind.
  Een sessie bij jou geeft me dan weer zoveel heldere inzichten en de moed om weer door te gaan ..dankjewel daarvoor
  Liefs Ellen

 9. Bonny..♥️ Wat denk ik vaak aan haar en aan haar grote wijsheid..
  Ze is er op het juiste moment, soms frequent, soms met tussen-pozen..
  Hoe dan ook, een ontmoeting met haar geeft je zoveel inzicht en stof tot nadenken, waar je zoveel mee kan en weer verder kunt..
  De energie stroomt dan weer door mijn ziel, omdat ze er gewoon voor je is…♥️

 10. Lieve Bonny,

  Vier weken geleden nu dat ik bij je was. We hadden al wat contact via facebook, geen idee hoe dat opeens is ontstaan. In mijn gedachten gevraagd om antwoorden en opeens was je daar. Een soort aantrekkingskracht, moeilijk te beschrijven. Vanaf dat moment een bom in mijn gedachten wereld en ik wilde je graag ontmoeten. De twee uur rijden was het meer dan waard en zou het zo weer doen! Alle spirituele boeken die ik voor die tijd al heb gelezen weer gelezen, het was of ik ze weer voor het eerst las. Met hele andere ogen, met andere gedachten. Voor mijn gevoel een deur op een kier maar er zat nog een groot blok voor waardoor de deur niet open kon. Het leven is zo anders nu, en ik ben er nog niet maar het voelt al zo goed!
  Dankjewel lieve Bonny, voor het geven van deze mega duw in de rug die ik zo hard nodig had!❤️

  Veel liefs,
  Helen

 11. Lieve Bonny,
  Vanaf het moment dat jij op mijn pad kwam werd mij duidelijk dat sommige ontmoetingen voorbestemd zijn. Hierdoor kwam ik in een prachtig transformatieproces terecht. In elke sessie kon jij met je helderheid mij duiden dat de buitenwereld je prachtig spiegelt. Je krijgt duidelijkheid in je emoties. Jouw kijk op bewustzijn, je puurheid maar bovenal de onvoorwaardelijke liefde die je in je draagt is zo voelbaar wanneer je met jou in gesprek bent. Dank je wel voor je ondersteuning in mijn persoonlijke groei naar bewustzijn. Bonny, je bent een bijzonder Lichtwezen, dank je wel dat je mijn proces ondersteunt.

  Aya

 12. Liebe Bonny,

  Du verhilfst mir zur Vervollständigung meines Verstehens und damit zum Ankommen bei mir selbst !!!
  Dein Tiefblick und deine Anbindung zu innerem Wissen ist enorm. Wow! Ich bin glücklich und dankbar über die so grosse Erkenntnis. Es dreht sich alles um Entwicklung, Spüren und sich Dingen bewusst werden im Leben. Du gibst mir die Antwort auf das, was wohl mein Herz schon wusste. Es ist sehr schön solche Einblicke zu bekommen , eben um dadurch selbst zu wachsen und zu reifen.

  Vielen Dank und alles erdenklich Gute!

  Joyce W.

 13. Leave Bonny,
  Tige tank foar dyn helende wurden…… ik fielde dyn energy troch my hinne streamjen…… ik fielde it tot yn myn tjennen…… nou mar wachtsje at it foar my goed wurk docht…… ik soe sa graach leaver foar mysels wurde wolle……

 14. De liefdevolle sessies met Bonny zijn altijd spot-on en brengen elke keer net datgene wat nodig is om weer een stukje verder te vervolmaken. Lieve Bonny, dank je wel voor alles tot dusver – ik kijk uit naar de volgende sessie.

 15. Lieve Bonny,

  Ik blijf het wonderlijk vinden dat wanneer je iets vraagt in het leven, het universum jou dat ook geeft.
  Ik was al een tijdje bezig om bewuster te leven, maar liep vast. Ik merkte dat ik wat begeleiding nodig had om verder te kunnen groeien en daar was jij!
  Je hebt me ontzettend goed op weg geholpen, mijn ogen geopend en mij de handvaten gegeven die ik nodig had.
  Daarnaast vind ik jouw sessies heerlijk ontnuchterend.

  Ik wil je hiervoor enorm bedanken en als ik weer een zetje nodig heb, weet ik je te vinden 😉

  Liefs Janny

 16. Lieve Bonny.

  Je hebt me echt geholpen. Na die sessie met jou kon ik echt vooruit met mijn leven. Ik kreeg duidelijk waar ik op dat moment mee aan het worstelen was.
  Heel erg bedankt

  Wietske B

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *