Gastenboek

 1. Bij Bonny een Tarot cursus gevolgd.
  Tarot kaarten vond ik altijd al fascinerend.
  Er is mij een hoop duidelijk geworden.
  Bonny legt alles goed uit, staat open voor vragen, geeft de cursus vol enthousiasme en liefde.
  In de cursus die uit 3 middagen bestond hebben we ook veel geoefend met leggingen en ook daarin veel van elkaar geleerd.

  Bonny, dank voor deze mooie liefdevolle ervaring.

  Liefs Inge Nijenhuis

 2. Bonny het is alweer een poosje geleden dat ik bij jou was. Je weet dat ik in me in een moeilijk en pijnlijk proces bevind.
  Een sessie bij jou geeft me dan weer zoveel heldere inzichten en de moed om weer door te gaan ..dankjewel daarvoor
  Liefs Ellen

 3. Bonny..♥️ Wat denk ik vaak aan haar en aan haar grote wijsheid..
  Ze is er op het juiste moment, soms frequent, soms met tussen-pozen..
  Hoe dan ook, een ontmoeting met haar geeft je zoveel inzicht en stof tot nadenken, waar je zoveel mee kan en weer verder kunt..
  De energie stroomt dan weer door mijn ziel, omdat ze er gewoon voor je is…♥️

 4. Lieve Bonny,

  Vier weken geleden nu dat ik bij je was. We hadden al wat contact via facebook, geen idee hoe dat opeens is ontstaan. In mijn gedachten gevraagd om antwoorden en opeens was je daar. Een soort aantrekkingskracht, moeilijk te beschrijven. Vanaf dat moment een bom in mijn gedachten wereld en ik wilde je graag ontmoeten. De twee uur rijden was het meer dan waard en zou het zo weer doen! Alle spirituele boeken die ik voor die tijd al heb gelezen weer gelezen, het was of ik ze weer voor het eerst las. Met hele andere ogen, met andere gedachten. Voor mijn gevoel een deur op een kier maar er zat nog een groot blok voor waardoor de deur niet open kon. Het leven is zo anders nu, en ik ben er nog niet maar het voelt al zo goed!
  Dankjewel lieve Bonny, voor het geven van deze mega duw in de rug die ik zo hard nodig had!❤️

  Veel liefs,
  Helen

 5. Lieve Bonny,
  Vanaf het moment dat jij op mijn pad kwam werd mij duidelijk dat sommige ontmoetingen voorbestemd zijn. Hierdoor kwam ik in een prachtig transformatieproces terecht. In elke sessie kon jij met je helderheid mij duiden dat de buitenwereld je prachtig spiegelt. Je krijgt duidelijkheid in je emoties. Jouw kijk op bewustzijn, je puurheid maar bovenal de onvoorwaardelijke liefde die je in je draagt is zo voelbaar wanneer je met jou in gesprek bent. Dank je wel voor je ondersteuning in mijn persoonlijke groei naar bewustzijn. Bonny, je bent een bijzonder Lichtwezen, dank je wel dat je mijn proces ondersteunt.

  Aya

 6. Liebe Bonny,

  Du verhilfst mir zur Vervollständigung meines Verstehens und damit zum Ankommen bei mir selbst !!!
  Dein Tiefblick und deine Anbindung zu innerem Wissen ist enorm. Wow! Ich bin glücklich und dankbar über die so grosse Erkenntnis. Es dreht sich alles um Entwicklung, Spüren und sich Dingen bewusst werden im Leben. Du gibst mir die Antwort auf das, was wohl mein Herz schon wusste. Es ist sehr schön solche Einblicke zu bekommen , eben um dadurch selbst zu wachsen und zu reifen.

  Vielen Dank und alles erdenklich Gute!

  Joyce W.

 7. Leave Bonny,
  Tige tank foar dyn helende wurden…… ik fielde dyn energy troch my hinne streamjen…… ik fielde it tot yn myn tjennen…… nou mar wachtsje at it foar my goed wurk docht…… ik soe sa graach leaver foar mysels wurde wolle……

 8. De liefdevolle sessies met Bonny zijn altijd spot-on en brengen elke keer net datgene wat nodig is om weer een stukje verder te vervolmaken. Lieve Bonny, dank je wel voor alles tot dusver – ik kijk uit naar de volgende sessie.

 9. Lieve Bonny,

  Ik blijf het wonderlijk vinden dat wanneer je iets vraagt in het leven, het universum jou dat ook geeft.
  Ik was al een tijdje bezig om bewuster te leven, maar liep vast. Ik merkte dat ik wat begeleiding nodig had om verder te kunnen groeien en daar was jij!
  Je hebt me ontzettend goed op weg geholpen, mijn ogen geopend en mij de handvaten gegeven die ik nodig had.
  Daarnaast vind ik jouw sessies heerlijk ontnuchterend.

  Ik wil je hiervoor enorm bedanken en als ik weer een zetje nodig heb, weet ik je te vinden 😉

  Liefs Janny

 10. Lieve Bonny.

  Je hebt me echt geholpen. Na die sessie met jou kon ik echt vooruit met mijn leven. Ik kreeg duidelijk waar ik op dat moment mee aan het worstelen was.
  Heel erg bedankt

  Wietske B

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *