Individuele begeleiding in bewustwording

Onze wereld is in een stroomversnelling geraakt en biedt nu veel mogelijkheden voor persoonlijke, maar ook voor collectieve ontwikkelingen.
Veel mensen ervaren deze veranderingen als chaotisch en beangstigend. Hierdoor kan men psychisch, emotioneel en lichamelijk uit evenwicht raken.

Om in deze roerige tijden je eigen weg te vinden, is het belangrijk dat je je bewust wordt van je eigen creaties in de wereld.
Door liefdevolle afstemming ontstaat de vrijheid zelf te kiezen hoe je het leven wilt ervaren, wat je wilt neerzetten en hoe je dat wilt doen.
Waar oude patronen en overtuigingen losgelaten en getransformeerd worden, wordt de weg vrij gemaakt om het avontuur van jouw leven aan te gaan.

Laat je tijdens een individueel consult vooral inspireren door wat je hoort en wat er gebeurt. Je krijgt een heel andere kijk op de werkelijkheid en jezelf. Wanneer je bewust investeert in jezelf zal alles naar je toestromen wat er nodig is om te ervaren. Zelfontwikkeling en bewustwording is een continue proces zonder einde. Het is aan jou tot hoever je aan (persoonlijke) ontwikkeling wilt doen.

Heb jij het verlangen om aan de slag te gaan met je persoonlijke ontwikkeling, om bewuster in het leven te staan? Dan ga ik graag in gesprek met jou!

Individuele begeleiding – natuurlijk afgestemd op jouw situatie

Een eenmalige sessie, een kort intensief traject van bijvoorbeeld drie afspraken, of langdurige begeleiding.

 

Kijk ook bij onderstaande mogelijkheden van begeleiding en kies welke het beste bij je past of een combinatie kan ook.

Energielezing
Tarot reading
Wandelsessie